Şbt

İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı "2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu"  ekte sunulmuştur.

Sınav başvurusu 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında olacaktır. Süreç içerisinde başvuruların takip edilmesi önemle hatırlatırız.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE AİT UYGUN ZAMAN TABLOSU EKTE SUNULMUŞTUR. ZİYARETLERİNİZİ BU SAAT DİLİMLERİNE GÖRE PLANLAMANIZI ÖNEMLE HATIRLATIRIZ.

Kas

20 KASIM 2023 PAZARTESİ İTİBARİYLE YENİ DERS PROGRAMIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Kas

30 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANTI YETER SAYISI BULANAMADIĞINDAN 10.11.2023 CUMA SAAT 15.30'DA  OKUL AİLE BİRLİĞİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURULLARI TOPLANTISI VARDIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR. GÜNDEM MADDELERİ AKTE SUNULMUŞTUR.

BAŞARILAR DİLERİZ,

BU YIL SORULAR AÇIK UÇLU OLARAK, DÜŞÜNME VE YAZMA BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYİ HEDEFLEMEKTEDİR. DERSE ÇALIŞMA  VE HAZIRLIK STRATEJİSİNİ ONA GÖRE PLANLAMAKTA FAYDA GÖRÜYORUZ.

Ekm

30 EKİM PAZARTESİ SAAT 16.30 'DA OKUL AİLE BİRLİĞİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURULLARI TOPLANTISI VARDIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

5-6-7. ve 8. sınıflarımıza ait ders programımız aşağıya eklenmiştir.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile birliği toplantısı 07/10/2022 Cuma günü saat 14.00 da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Katılımlarınızı önemle rica ederiz.

2019-2023 STRATEJİK PLANIMIZ HAZIRDIR.