Haz

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YÖNETİCİ ve ÖĞRETMENLERİMİZE ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ SUNUMU YAPILDI.TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ SEHER MERMER ÖNCEL YAPTIĞI SUNUM BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI.

Haz

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKUL BAHÇEMİZE VOLEYBOL SAHASI ÇİZİMLERİNİ TAMAMLADIK.

May

KTS etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Seher MERMER ÖNCEL  tarafından öğrencilerde milli ve manevi değerlerin gelişimine katkı sunmak amacıyla Sezai KARAKOÇ Şiir Dinletisi etkinliği düzenlendi. 10.05.2023 tarihindeşiir okuyacak öğrenciler belirlendi. Bu sayede yazar ve şairlerin öğrenciler tarafından tanınması sağlandı. Eserleri yorumlamaları; şiir, kıta ve beyitleri okumaları sağlandı.Ayrıca Şairin hayatı ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı.

May

25 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasındaki 1 haftalık sürede Etik Haftası olarak stratejik amacımız etik kültürünü yerleştirmek, geliştirmek ve etik ilkelerle ilgili bilinci artırıp pekiştirmektir.Bu kapsamda Öğrencilere; çevrede, okulda, evde yapılması gereken etik davranışlardan (görgü kuralları, hayvan sevgisi, yardımseverlik vs.) örnekler verilmiştir.

May

Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerimin daha iyi tanınması ve öğrencilerimizin hayatına dahil etmeleri amacıyla öğrencilerimizin gönüllerine nakşetmek için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet YILMAZ tarafından Kuranı Kerim'in ana konuları ve muhtevası konulu seminer verilmiştir.

May

DYK ya katılan öğrencilerimiz ve bu kurslarda görev alan öğretmenlerimize yönelik motivasyon amaçlı mangal keyfini okul bahçemizde gerçekleştirdik.Etkinliği gerçekleştiren okul müdürümüz İlker TÜTÜNCÜ ye teşekkürlerini ileten öğrenci ve öğretmenlerimiz bu etkinliğin çok iyi geçtiğini ifade ettiler.

May

Kalite Takip Sistemi Kapsamında Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Mehmet YILMAZ "İmam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlenir." faaliyeti kapsamında okulumuz öğrencilerine program ve pano hazırladılar.Müdür Yardımcısı Himmet TUNCAY günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.İlahiler,ezgiler,şiirler okundu.

May

Okulumuzda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Nuray AYIKLI DEMİR tüm öğretmenlere tubitak projeleri ile ilgili sunumunu yaptı.

Nis

Din Eğitimi Genel Müdürlüğümüzün Okullarda Ödüllü Bulmaca" etkinliği hayata geçirilir.  (Okul panolarına asılan bulmacayı çözen öğrencilere ödül verilir.) kapsamında öğrencilerimize Değerler Eğitimi ile ilgili bulmacalar hazırlanmış ve  sınıflarımızda bu etkinlikuygulanmıştır.Etkinlik sonunda öğrencilerimize ödüller verilmiştir.

Nis

Temel eğitime bağlı 4.sınıf öğrencilerine dönük olarak,imam hatip ortaokullarının sunduğu imkanlarını içeren tanıtım çalışmalarımız okul okul gezerek broşür dağıtarak okulumuzu tanıttık.Öğrencilerimize okul logomuzun olduğu çikolata dağıttık.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı kalite takip sistemi etkinlikleri kapsamında okul mescidimize kitaplık aldık.Bu sayede dini içerikli kitaplarımıza öğrencilerimiz daha kolay ulaşmış oldu.

Mrt

12 MART 2023 İSTİKLAL MARŞ'IMIZIN KABULÜNÜN 102. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMAK AMACIYLA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ PROGRAMA İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN BERK ACAR, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ALİ ATLI, İLÇE JANDARMA KOMUTANIMIZ SAYIN ATİLLA ACARER, İLÇE POLİS AMİRİMİZ SAYIN SERKAN GACAR, SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİMİZ, DAİRE AMİRLERİ , OKUL MÜDÜRLERİ VE ÖĞRENCİ AİLELERİ KATILMIŞLARDIR.

Haz

Okulumuz 5, 6, 7 ve 8. sınıfların katılımıya 30 Kişilik Antalya İli gezisi Keyifli ve verimli geçti.

Gezi Kapsamında; Antalya Teras Manzarası, Hayvanat Bshçesi, Kum Heykel Müzesi, Düden Şelalesi, Tünel AKvaryum ve Kış Dünyası ziyaretleri gerçekleştirildi.

Tüm öğrencilerime örnek davranışları için Teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle hazırladığımız "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü" programını 11 Mart Cuma günü saat 10:30' da İlçe Kaymakamımız Sayın Adem KARATAŞ, İlçe Belediye Başkanımız Ali ATLI, İlçe daire amirlerinin katılımıyla okul konferans salonunda kutlandı.

Program Akışı

1- Açılış