Mrt

Okul Aile Birliğimizin ve çevre paydaşlarımızın katkısı ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kapsamında;

Tiyatro, Şiir dinletisi ve Oratoryo etkinliği yapılarak İftar programına geçiş yapıldı. Akabinde Çarşı Camiinde Terafih ve İlahi ile geceyi dolu dolu tamamlamış olduk. katılım sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümünde Çanakkale Şehitlerini Anma  Töreni İlçemizde düzenlenen Çelenk Töreni, Şehitlik Ziyaretinin ardından okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından çoşku ve maneviyatla anma töreni gerçekleştirildi.

Mrt

20-26 Şubat 2024 tarihleri arasında Adana ilinde yapılan Floor Curling bölge finaline katılım sağladık, Antrenör Mehmet Yılmaz ve sporcular Muhammed Çağrı Aykut, Sadık Eman ve Abdulmuttalip Aydoğan'ın emek döküp ter akıttıkları mücadeleler sonucunda gruplardan birinci olarak çıkan takımımız çeyrek final başarısı göstermiştir. Öğrencilerimiz ve öğretmenimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen Yelin Tekstil sahibi Ümit Yelin ve BASİAD başkanı Hüseyin Memişoğlu beyefendilere teşekkür ederiz.

Şbt

Bu yıl okulumuzun İngilizce öğretmeni Nuray Ayıklı Demir öncülüğünde yürütmüş olduğu eTwinning projesi başlamıştır.  Slovakya ve Türkiye ortaklı Paper Stories proje tanıtım sayfası için bağlantıyı tıklayınız.

Ock

İlçe Gençlik Spor müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen masa tenisi turnuvasında öğrencilerimizden;

Muhammet Çağrı Aykut Yıldızlar Üçüncüsü,

Sadık Eman Yıldızlar İkincisi,

Volkan Kandemir Küçükler Üçüncüsü,

oldular..

Ock

Okul Sporları kapsamında Denizli il Merkezi Çok amaçlı salonda gerçekleştirilen yarışmalarda; Yıldız Karma takımımız Tahir Efe Yaylaevi ve Ecrin Nur Akduğan İl 3. sü olarak dereceye girdiler. Yılız Erkek katogorisinde Muhammed Çağrı Aykut ve Sadık Eman İl 3. sü olarak Çanakkale'de bölge finallerine katılarak ilimizi ve okulumuzu temsil etme hakkı kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, Beden Eğitimi dersi öğretmenimiz Nuray Ayıklı Demir'e emek ve katkıları için teşekkür ederiz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Emre Çalışkan, İl Milli Eğitim şube müdürlerinden Sabri GÖKBAYRAK ve İzzet AYDIN Kurumumuza geldiler. Öğrenci ve Öğretmenlerimizle sohbet edip okulumuzla ilgili çalışma ve projeleri yerinde incelediler. Kendilerine yakın ilgileri ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilecek Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması başvuruları başlamıştır. Ortaokul öğrencilerimize yönelik Türkçeyi doğru,etkili kullanabilme ve topluluk karşısında konuşabilme becerisi kazandırabilmek için Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Anahtar Kelimeler ile Hikâye Anlatma” Yarışması düzenleniyor.Yarışmaya gönüllülük esasına dayalı olarak isteyen bütün öğrenciler katılabilir. Hayal gücünü kullan, en güzel hikâyeyi sen anlat!

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde ilimiz genelinde düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında okulumuz ve Hacı Osman Nuri Kuran Kursu öğrencilerinden Abdulmuttalip AYDOĞAN il üçüncüsü; Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında  Müberra ÖZMET, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Enes ÇİMENTEPE, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Muhammed Enes DURAL isimli öğrencilerimiz yarışmalarda çeşitli dereceler elde etmişlerdir. Öğrencilerimizi, ailelerimizi ve emeği geçen hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuz Gezi Klübü öğretmeni Mehmet Yılmaz ve Enes Türkeri liderliğinde okulumuzun her yıl katılım sağladığı kitap fuarı ve akabinde Teras park eğlence merkezi etkinlikleri keyifle yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği ve öğretmenlerimiz tarafından organize edilen ve geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz kermesimiz eğlenceli ve güzel bir şekilde tamamlandı. Bu yıl Babadağımızın meşhur keşkeği, ekmek arası köfte ve velilerimizin pasta, börekleri ile dikkatleri üzerimize çekmiş bulunuyoruz. bu faaliyetleri yapmaktaki bir diğer amacımızın okulumuzun tanınır ve görünür olmasına katkıda bulunmak olduğunu da belirtmek isteriz. Destekleri ve Katılımları için; Babadağ Kaymakamı Berk ACAR'a , Babadağ MHP ilçe başkanı Osman PALA'ya, Bekirler Mahllesi muhtarı Metin ALTUĞ'a, Osman nuri yılmaz kuran kursu müdürü ve değerli okul aile birliği başkanımız Önder ÖZMET'e,Okul aile birliğini yöneticileri Murat AKDUĞAN ve Serkan ERDAĞ'a Himmet TUNCAY'a, Hakkı EMİRBEY'e, Sümeyra IŞIK'a, tüm velilerimize, öğrencilerimize ve  öğretmen kadromuza sonsuz teşekkür ederiz.

Ekm

03 Ekim Salı günü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Solak, İlçe Müftüsü Osman EKŞİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Kur’an-ı Kerim tilaveti için 8/A sınıfından EREN ÇELİKTÜRK ,

İlçe Müftüsü Osman Ekşioğlu'nun Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmaları,

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu oratoryo,

7/A sınıfından İkbal Çayır'ın şiiri,

7/A sınıfından Ecrinn Nur Akduğan'ın şiiri,

Peygamberimiz ve Sevgi konulu Sinevizyon gösterisi

5/A sınıfının hazırladığı İlahi  ile programımızı gerçekleştirdik.

Eyl

OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ SEHER MERMER ÖNCEL; UZUN YILLARDIR YÜRÜTTÜĞÜ GAYRET VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ BABADAĞ KAYMAKAMI SAYIN BERK ACAR ATARAFINDAN BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.

Eyl

SINIFLAR, SAHALAR, KİTAPLAR VE ÖĞRETMENLERİMİZ HAZIR, ÖĞRENCİLERİMİZİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ..

Haz

İmam Hatip Şenlikleri kapsamında okulumuzun etkin tanıtımı iyi örnekler paylaşımı yıl boyunca yaptığımız etkinlikler için ilçe merkezinden Atatürk İlkokulu köylerden Kelleci ve Bekirler ilkokullarına yönelik okulumuzun tanıtımını şenlik havasında yaptık.