Etiket Sonuçları: proje

Şbt

Bu yıl okulumuzun İngilizce öğretmeni Nuray Ayıklı Demir öncülüğünde yürütmüş olduğu eTwinning projesi başlamıştır.  Slovakya ve Türkiye ortaklı Paper Stories proje tanıtım sayfası için bağlantıyı tıklayınız.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilecek Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması başvuruları başlamıştır. Ortaokul öğrencilerimize yönelik Türkçeyi doğru,etkili kullanabilme ve topluluk karşısında konuşabilme becerisi kazandırabilmek için Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Anahtar Kelimeler ile Hikâye Anlatma” Yarışması düzenleniyor.Yarışmaya gönüllülük esasına dayalı olarak isteyen bütün öğrenciler katılabilir. Hayal gücünü kullan, en güzel hikâyeyi sen anlat!

Eyl

OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ SEHER MERMER ÖNCEL; UZUN YILLARDIR YÜRÜTTÜĞÜ GAYRET VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ BABADAĞ KAYMAKAMI SAYIN BERK ACAR ATARAFINDAN BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.